Pepparkakor i januari

Idag har jag varit hos syrran och bakat pepparkakor (ja, jag vet att det är januari, SO WHAT?! :P). Det var himla mysigt. Och en jättebra avkoppling för mig. Hade jag varit själv hemma hela eftermiddagen skulle jag ha blivit ett komplett nervvrak och gått under av oro inför morgondagen...men nu gjorde jag något trevligt istället. Mycket konstruktivt av mig, måste jag säga. :thumbup:


Bakbordet.


I väntan på ugnen.


En del blev riktigt fina...


...medan andra inte blev fullt så fina. Tror faktiskt inte det är meningen att man ska lämna plåten i ugnen i typ tjugo minuter. ;)


En hel plåt med svarta oätliga kakor, en stinkande ugn och ett rökfyllt kök...men det är väl inget att sura över! :)


Jippi, syrran hade ju kristyr hemma! :D (Videobandet bredvid tallriken innehåller förresten Fridolf sticker opp! som jag skrev om igår. Vi såg på den innan vi bakade - och revisorn var precis lika vidrig som jag mindes honom. Tror faktiskt inte att det har stört mig tidigare, men så är det väl också ett antal år sedan jag såg filmen senast...och på den tiden var jag ju inte medveten om att jag själv skulle komma att vilja jobba med revision.)


Det finns grisar...


...och det finns grisar. :P (Jag gjorde även en som jag skrev BABE på...hade velat göra en med WILBUR också, men det fick tyvärr inte plats.)


Gulliga syrran gjorde MALIN-kakor till mig. :)


M A L I N

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Har inte behövt ta sömntablett på några nätter nu, men ikväll blir det nog nödvändigt. För imorgon börjar ju praktiken!!! Jättekul, jätteläskigt, jättespännande - jätteallt!! Kommer aldrig kunna koppla av så mycket att jag kan somna på egen hand ikväll.

Rapport om första dagen kommer imorgon eftermiddag/kväll. Godnatt! :tired:

Kommentarer
Lillasyster

Det var kalasmysigt, favvosyster! Du får komma hit så mycket du vill <3 :) puss

2012-01-16 @ 14:43:21

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback