Siffror...ständigt dessa siffror

Idag har jag känt mig ganska dum i huvudet på jobbet. :( Jag har stirrat mig blind på skuldsidan i balansräkningen och inte fattat ett skit. Och jag fattar fortfarande inte ett skit. Det stämmer inte alls, samtidigt som det stämmer precis. :question:

Efter mycket ångest och tvekan (och nära till tårarna) kom jag mig för att fråga om en av sakerna jag inte fattade. Och jag fick det förklarat, men förstod bara lite halvt. Resten blev det inte av att jag frågade om innan jag gick hem, men förhoppningsvis kommer det kännas lite klarare imorgon bitti än vad det gjorde nu under eftermiddagen. Jag kan inte tänka när klockan passerat 15! Men kvart över sju imorse (det var så dags jag kom till kontoret) gick det skitbra. Hoppas det kommer gå skitbra imorgon bitti också. Min hjärna fungerar ju bäst vid den tiden.

Höll på att få psykbryt när jag kom hem förut och hittade en faktura som kommit med posten. Liksom, räcker det inte att jag stirrar på siffror hela dagarna på praktikplatsen - måste jag dessutom göra det när jag kommer hem också?!

Nej. Nu skiter vi i det här för idag. Ska bara ta det lugnt, kanske skriva eller bada eller se en film eller något annat mysigt. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback