Pillerprestationer

För ett tag sedan vann jag en sudoku-bok i en tävling. :D Jag blev skitglad och började genast sätta igång med att försöka lösa några sudokun i boken. Men alla visade sig vara av nivå Skitsvår (även kallad Expert). Så det har inte gått så bra. :S

Men så i tisdags kväll, lyckades jag plötsligt lösa ett sudoku. Och även igår kväll. Det märkliga är att jag hade tagit Imovane båda gångerna. Och det är ju inte direkt något som SKÄRPER hjärnan - snarare tvärtom. Så hur fan lyckades jag med detta?! :question:


Förvirrad.

Kommentarer
Emma

Jag känner igen det där! Brukar klara nivåer på spel när jag tagit Imovane som jag misslyckats med gång på gång tidigare. :D

2012-01-13 @ 11:53:17
The Worrying Kind

Emma: Haha, okej, så det är inte bara jag då?! :P Himla märkligt är det i alla fall.

2012-01-13 @ 12:03:59
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
Livrädd

Oväntat dopningspreparat alltså. Får tala tyst om det så det inte dyker upp på listor över förbjudna medel, kan vara bra att ha i sudoku-VM! :)

2012-01-13 @ 17:38:09
The Worrying Kind

Livrädd: Jag tror det är lugnt faktiskt. För man somnar ju efter en stund (jag orkar bara lösa ETT Expert-sudoku!), så det vore ju ganska korkat att ta en tablett inför en så viktig tävling. ;)

2012-01-13 @ 18:18:46
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback