Månadens sista måndag

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är
syrrans födelsedag!
Hurra, hurra, HURRA!!! :D

I övrigt är det måndag. Och imorse satt chefen och ondgjorde sig över en kund som låtit värsta gröngölingen upprätta ett så komplicerat bokslut, det innehöll en massa fel och ingenting verkade stämma överhuvudtaget. Efter denna långa harang, meddelade han att min nästa uppgift skulle bli att revidera nämnda bokslut. Whaaat?! :bigeyes: Jag är ju säkert ännu grönare än den som UPPRÄTTAT bokslutet...ska jag då verkligen GRANSKA den personens arbete?!

Herregud...det verkar ju fullständigt vansinnigt! Men det är faktiskt just precis vad jag håller på med. Och hittills tycker jag att det går ganska bra. :)

Något som däremot inte går bra är Telefonproblemet. :( Det ringde förut och en kollega bad mig svara, men jag blev livrädd och sa nej och kröp ihop i min stol och så fick någon annan svara istället. Det kändes skitdumt. Och jag inser att jag borde förklara mitt beteende, tala om att jag har social fobi eller i alla fall att jag har svårt för telefoner. Men det går liksom inte. Så de tror väl att jag är lat eller allmänt konstig eller något. :(

Kommentarer
Lillasyster

Tack gumman <3Åh, vad jobbigt :( Kanske vågar nästa gång? Jag hejar på dig! :) Tänk att jag sitter som en liten hejarklack inne i kakelugnen ;) puss

2012-01-30 @ 19:52:16

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback