Black Friday

Det svängde tyvärr om på eftermiddagen. Ångesten blev lika stor som igår. :( Jag fattar ingenting, bara stirrar på de satans siffrorna och känner mig dum i huvudet. Jag borde väl ha bett om hjälp, men jag skämdes så mycket över att jag inte fattade - för det kändes som att det egentligen var lätta saker som jag ju borde kunna. Och dessutom var ångesten så stark att jag förmodligen skulle ha börjat tjuta om jag hade erkänt mina tillkortakommanden. ;(

Och mitt i allt detta - vad hände då? Jo, då kom det ett paket till mitt rum. Och det innehöll en TELEFON, som jag fick hjälp att montera. Och sedan hade jag plötsligt den att stirra på och känna ångest över också. :bigeyes: Har inte upplyst mina arbetskamrater om mina problem. Så de förväntar sig förmodligen att jag ska svara i min telefon om den ringer. Och jag vet ärligt talat inte om jag klarar det.

Så jag vet inte...får väl smita in på toaletten när det ringer och hoppas att någon annan svarar. Eller "råka" klicka bort samtalet. Eller säga åt det satans ångestmonstret att hålla käften och sedan lyfta luren och svara. Får se hur jag gör. Behöver inte ta ställning till det just nu, ska ju inte till kontoret igen förrän på måndag morgon.

Kommentarer
Livrädd

Du är så sjukt duktig! Klart att du inte klarar allt perfekt första veckan på ett nytt jobb och ingen begär det heller. Alltså helt okej att be om hjälp, kanske inte precis när tårfontänen är på gång, men innan det går så långt.Tänk på allt du HAR klarat av den här veckan! Är säker på att du kan hitta ett sätt att besegra telefonmonstret också när det blir dags. Men nu är du värd en skön helg! KRAM

2012-01-20 @ 18:47:10
Lillasyster

Åh, vad fint Livrädd skrev! Håller med! :) Krama favvosyster <3

2012-01-20 @ 20:09:50
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback