Bioteknik

Igår kväll skrev Gaymasen ett inlägg om det här med att gå på bio ensam. Det är något jag gjort flera gånger...delvis på grund av att jag inte känner någon som vill gå och se Twilight-filmerna lika många gånger som jag. ;) Men jag ser det även som ett bra träningstillfälle för mig, att klara av att göra något på egen hand utan att ha en "ledsagare" med mig...samtidigt som jag tycker det är rätt skönt att vara ensam ibland. :)

Men av inlägget - och av kommentarerna till det - insåg jag att detta är något som folk i allmänhet inte gör. Man går inte på bio själv helt enkelt. Och tydligen är det riktigt coolt och beundransvärt med människor som faktiskt vågar göra det. :thumbup:

Så...jag är cool och beundransvärd. :D

(Eller så är jag bara störd, som inte fattar de sociala koderna...who knows.)

Kommentarer
Gaymasen

Haha nej det är sant, bio är inte särskilt socialt. Fast jag sitter och viskar en hel del.. ^^Men just att gå dit själv och sitta där själv hade jag tyckt känts konstigt. Men ja jag tycker det är coolt de/ni som vågar. :-)

2012-01-28 @ 11:38:11
URL: http://gaymasen.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback