Telefonstatistik

Jag har varit hos psykologen idag. Vi pratade bland annat om mina framgångar på telefonfronten. Sedan vårt senaste samtal har jag fört statistik över alla gånger jag svarat i telefon på jobbet...Ser ni ett visst mönster här? Jag såg det inte förrän psykologen gjorde mig uppmärksam på det. Jag svarar inte i telefon på måndagar! :O Jag bara gör inte det. Och jag tror jag fattar varför. Då har jag ju liksom varit hemma i två dagar, så jag har inte "vanan inne" så att säga. Och det tar ett tag (till tisdagen) innan jag kommer igång igen.

Nu ska jag inte träffa psykologen förrän om två veckor igen. Och till dess har jag fått i läxa att ta emot TRE portsamtal eller TVÅ externa samtal varje dag. :bigeyes: Hon tyckte att vi skulle säga fyra portsamtal och tre externa, men jag vägrade. Sakta i backarna! Man får vara nöjd med det lilla liksom. Det är ju inte längesen jag inte svarade överhuvudtaget.

Kommentarer
Lillasyster

Mm, får ju öka lite i taget, inte så drastiskt :)

2012-02-27 @ 19:34:31
Michelle

Hihi, en sak till. Du är nog lycklig på fredagar ^^.Kul att du kan se din egen utveckling!

2012-02-27 @ 20:42:26
URL: http://meninsfulltont.wordpress.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback