Dagens plugghästproblem

Idag öppnade anmälan till sommarens högskolekurser. Men jag har redan läst i princip alla intressanta kurser som ges i sommar, så det var ett helsicke att hitta något att plugga. :( Har i alla fall lyckats få ihop tre historiekurser jag kan tänka mig att gå. Men det var inte alls lika spännande som tidigare år att bläddra igenom kursförteckningen. :S Så fort jag hittade något som verkade kul, insåg jag att "visst fan, den har jag ju redan läst". ;)


Kommentarer
Lovisa Berglind

Vilka kurser har du läst?

2012-02-21 @ 14:22:22
URL: http://apieceofapoetrymind.blogspot.com
Lillasyster

Verkligen ett mycket sällsynt problem ;)

2012-02-21 @ 14:26:26
The Worrying Kind

Lillasyster: Inte i min studienarkomanstillvaro. ;)Lovisa: I sommar går det 141 kurser på distans utan sammankomster. Av dem har jag läst "Astrid Lindgrens författarskap", "Barn- och ungdomslitteratur", "Chick lit", "Disney Studies - film, litteratur och fenomen", "Ekonomistyrning", "Företagsetik", "Harry Potter och hans världar", "Kreativt skrivande", "Kvinnohistoria: Från antiken till modern tid", "Mikroekonomi och internationell handel", "Mobbning i lärandemiljöer", "Vampyrberättelsen från Dracula till Twilight"...och sen har jag ju gått en massa andra kurser som är likvärdiga med flera andra sommarkurser...så sen är det inte mycket roligt kvar att välja på. :P

2012-02-21 @ 15:59:57
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback