Nu är jag uppe i cirka 13 000 ord om Sherwoodskogen

England på 1190-talet. Fanns det diamanter? Lade man pussel? Hur gjordes giftermålsplaner upp? Vid vilken ålder betraktades man som vuxen? Hur såg efterlysningsaffischerna ut - fanns det ens sådana förresten? Hur lång tid tog det att resa mellan Nottingham och London? Hur var egentligen stämningen mellan saxare och normander? :question: :question: :question:
 
Suck. Varför väljer jag typ alltid att skriva om sådant som kräver mastodontresearcharbete?! :S
 
Nåväl. Wikipedia är min vän och det jag inte snabbt och enkelt kan ta reda på får jag reda ut senare. Jag försöker koncentrera mig på att skriva själva storyn, så får jag göra eventuella korrigeringar och rätta felaktiga detaljer senare.
 
Det har faktiskt gått riktigt bra att skriva den senaste veckan. :thumbup: Det har dock varit lite si och så med inspirationsmusiken, men idag hittade jag - något otippat - en låt som verkligen kändes helt rätt...
 
 
Mycket typisk medeltidsdramamusik, tycker ni inte? ;)
 
Nu är det dock stopp. Jag kommer inte längre. För nu har jag kommit fram till en sexscen, och sådana scener KAN jag bara inte skriva. Det blir fullkomlig kortslutning i hjärnan. Och när jag väl lyckas tvinga fram några rader, låter det antingen som en torr biologibok eller som värsta porrnovellen. :blush: :O :S Hur fan får man det att låta bra?! :question:
 
Hm...dags att gå ner till tvättstugan. Så nu får jag en stund på mig att fundera.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback