Malins nyårskarameller

Eftersom vi nu är framme vid den allra sista dagen på 2012, så tänkte jag bjuda på en sammanfattning av året som gått. Det har varit ett väldigt bra år för mig, ett av de bättre jag haft faktiskt. :)
 
JANUARI
 
Jag anslöt mig till Pride-familjen och gick på mitt första möte med dem. Det var mysigt, men gjorde mig också sorgsen. De var så fina och kreativa allihop, och jag kände mig som ett ufo. Men de accepterade mig som jag var ändå - i Pride-familjen uppskattar man att människor är olika. :thumbup:
 
Jag började min praktik i Körsbärsdalen. Det kändes rätt redan från början, som om jag "hittat hem". :D
 
 
FEBRUARI
 
Februari bjöd på många "första gången" i Körsbärsdalen. Till stordåden hör att jag vågade svara i jobbtelefonen samt öppna kontorsdörren för en kund för första gången. :thumbup: Till obehagligheterna hör att jag blev attackerad av Häxan från Karmanjaka för första gången. :thumbdown: Men jag blev också mer avslappnad under den här månaden - jag släppte den propra stilen jag kört med i början och började klä mig mer Malin-aktigt, jag började ta av mig skorna och gå runt i bara strumporna på kontoret och jag bytte skrivbordunderlägg på min jobbdator från Windows standardvariant till en bild på Taylor. :)
 
 
MARS
 
Det hände säkert en hel del i mars, men det som överskuggar allt annat är förstås OPERATIONEN!!! Hallux valgus-operationen. Det var tur att jag inte visste innan hur jävla ont det skulle göra, för annars hade jag nog aldrig gjort det. :bigeyes:
 
En och en halv vecka efter operationen åkte syrran och jag tåg till Stockholm för att gå på premiären av en film som jag har en statistroll i. :) Jag hoppade på kryckor och hade djävulskt ont, men jag ångrar ändå inte att vi åkte. Det var både spännande och skrämmande att se sig själv på en stor bioduk.
 
 
APRIL
 
Två veckor efter operationen var jag och tog bort stygnen - och sköterskan "tvingade" mig att gå utan kryckorna för första gången. Dagen därpå återvände jag till Körsbärsdalen, där alla tyckte förfärligt synd om mig när jag kom linkande med en gigantisk foppatoffel på den opererade foten.
 
I mitten av månaden (nästan en månad efter operationen) började jag GÅ till jobbet - fram till dess fick jag skjuts. Kände mig som en stoppkloss på övergångsställena, men kom till slut lyckligt och väl fram till Körsbärsdalen.
 
Efter allt elände med foten borde det väl ändå hända något trevligt? Och ja, det gjorde det. Chefen berättade att han tänkte ge mig en anställning efter att min praktikperiod gick ut - tre månader "till att börja med". :D
 
 
MAJ
 
Jag minns maj som en mycket fin månad. Då började jag mitt nya liv som ANSTÄLLD. Då ägde Norrköping Pride rum. Då fyllde jag 24 år. Då fick jag min allra första lönespec från Körsbärsdalen. Då vann Sverige Eurovision Song Contest. Då åkte jag till veterinären med kissen för hennes årliga vaccination och det gick skitbra.
 
Det var en allmänt trevlig månad, helt enkelt. :thumbup:
 
 
JUNI
 
I juni kom det första brevet till Körsbärsdalen som var adresserat direkt till mig. Och chefen meddelade att han tänkte förlänga min tremånadersanställning till en sexmånadersanställning, ända till sista oktober. Jag blev besviken, eftersom jag missuppfattade och trodde att jag skulle få en tillsvidareanställning. Vilken bortskämd snorunge jag gått och blivit! :O
 
Syrran och jag gick på musikalen Dröm! som var hur fin som helst. :) Vi åkte även på bussresa till Kolmårdens Djurpark - samma dag som en kvinnlig djurskötare hittades död i varghägnet! :S
 
Detta var också månaden när jag började titta på Queer as Folk - och blev beroende redan från första avsnittet. :love:
 
 
JULI
 
Min kontaktinfo lades in på Körsbärsdalens hemsida, vilket kändes väldigt häftigt. :cool:
 
Syrran och jag träffade Fobisk för första gången IRL. Han kom och hälsade på över en helg i mitten av månaden och det kändes jättebra. :)
 
Allting som hände i juli kändes dock inte så himla positivt. Exempelvis kräktes jag i ett gathörn i Vadstena. :S Jag var på guidad visning på Hospitalmuseet, och blev så illa berörd av alla vidrigheter man utsatt mentalpatienter för genom historien att jag spydde.
 
 
AUGUSTI
 
I augusti fick jag mitt livs första semester. Två hela veckor utan både jobb och studier. Jag fattade inte hur jag skulle överleva en så lång period av sysslolöshet…men jag blev inte alls sysslolös, skulle det visa sig. Bland annat tog syrran med mig på en weekend i Göteborg, och så åkte vi och hälsade på Fobisk och jag tillbringade en del tid hemma hos mamma.
 
Augusti bjöd även på julkänslor - och borrelia. :O Jag införskaffade Wonderstruck och nya glasögon. Och så meddelade chefen att han tänkte höja min månadslön med 2 000 kronor. :D
 
 
SEPTEMBER
 
Efter en lång sommar utan studier började äntligen höstterminen. Heltidsstudier parallellt med heltidsjobb...underbart! Om ni inte själva är studienarkomaner så förstår ni nog inte känslan - då tycker ni säkert mest att jag verkar allmänt knäpp. :P
 
Kissen fick flytta hem till syrran tillfälligt för att några målare skulle komma och måla fönstren. Jag hade grav abstinens efter henne! :S Och när jag väl fick hem henne igen, var det min tur att åka iväg. Till Stockholm, på en fyra dagar lång bokslutskurs. Det var spännande dagar på ett lyxigt hotell i den stora stora staden som både skrämde och fascinerade mig. :D När jag återvände till Körsbärsdalen meddelade chefen att han tänkte skicka iväg mig på en kurs till några veckor senare, denna gång i Göteborg.
 
Jag såg klart det allra sista avsnittet av den allra sista säsongen av Queer as Folk. Det var verkligen en sorgens dag och jag fattade inte hur jag skulle klara mig utan denna underbara serie. ;(
 
 
OKTOBER
 
Oktober är en månad som jag aldrig varit särskilt förtjust i (det gäller förresten hösten i allmänhet). Och i år ställdes jag öga mot öga med Häxan från Karmanjaka för första gången denna månad. :bigeyes: Innan hade vi bara haft mejl- och porttelefonkontakt (av mycket aggressiv karaktär) och jag var skräckslagen inför att träffa henne IRL. Det var läskigt som fan, men jag överlevde.
 
Oktober var dock inte enbart otrevlig. Jag fick en kram av chefen för första gången. Lyckopillret började följa mig på Twitter. Taylors nya album släpptes. Och sist (men verkligen inte minst!) fick jag veta att min provanställning skulle övergå i en tillsvidareanställning från och med 1 november. :D
 
 
NOVEMBER
 
Jag började mitt nya liv som tillsvidareanställd, konstaterade med enorm lättnad att Barack Obama vann valet i USA, gick på läskiga men mysiga möten med Pride-familjen, grät till premiären av sista Twilight-filmen och julpyntade lägenheten. November var en mycket trevlig månad. :thumbup:
 
 
DECEMBER
 
I december slog kylan till på allvar. I Körsbärsdalen började vi söka efter fler invånare. Och jag fick både julkort och julklappar från kunder, så jag kan ju inte ha gjort alltför dåligt ifrån mig under året. :P
 
 
Och med detta säger jag GOTT NYTT ÅR till alla mina fina läsare och hoppas att ni kommer vilja fortsätta följa mig under 2013. :)

Kommentarer
Livrädd

Jag är visserligen sjukt dålig på att kommentera, men naturligtvis är jag kvar även 2013! KRAM (trots förkylning från helvetet, men det smittar faktiskt inte över nätet) & gott nytt år!

2012-12-31 @ 15:00:42
Michelle

Gott nytt år!!!

2013-01-01 @ 04:33:49
URL: http://meningsfulltonodigt.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback