Ja, se Arbetsförnedringen...

 
Denna "ansökan" inkom till Körsbärsdalen idag. På sätt och vis rätt underhållande. Men mest tragiskt och irriterande. Varför har Arbetsförnedringen så sjuka regler?! :S När jag var 18 år tvingade de mig till exempel att söka jobb på Jägareförbundet - och mina invändningar om att jag är vegetarian och medlem i Djurens Rätt och anser att jakt är mord viftades bort som oväsentligheter. Så det var inget annat att göra än att skicka iväg en ytterst motvillig ansökan. Jag hörde aldrig något från Jägareförbundet sedan - men det hade jag knappast väntat mig heller. :P
 
Allvarligt talat. Detta sök-alla-och-då-menar-vi-verkligen-ALLA-jobb-som-finns-system är inte särskilt effektivt. Det är ju inte så att chanserna att bli anställd ökar av att man söker en massa jobb som man uppenbart inte är lämpad för.
 
Arbetsförnedringen borde hjälpa folk att faktiskt komma in i arbetslivet, istället för att springa efter dem med piskan och tvinga dem till meningslösa aktiviteter.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback