Inom mig var jag alldeles utom mig

Jag fick ett raseriutbrott på jobbet idag. :mad: Men eftersom jag är så introvert, var det förmodligen ingen som märkte det. Jag gick omkring och såg ut som ett åskmoln i ansiktet, tryckte in naglarna i handflatorna, andades tungt och blinkade frenetiskt för att tvinga tillbaka tårarna.
 
Anledningen? Vårt nya datasystem. Jag fick det inte att fungera, trots att jag följde instruktionerna steg för steg. :question: Att ringa till supporten (vilket mina kollegor föreslog flera gånger) var förstås uteslutet, så jag fortsatte att försöka och försöka och försöka...och det bara gick åt helvete hela tiden. :(
 
Till slut gav jag fan i det och fortsatte jobba med annat istället. Men eftersom jag är så jäkla envis, var jag snart där igen och försökte få det fördömda fanskapet till datasystem att fungera. Och till slut lyckades jag faktiskt! :D Sisådär en halvtimme innan jag skulle gå hem för dagen. Och jag lämnade genast alla aggressioner bakom mig och återgick till mitt tidigare studsa-av-förväntan-stadium. ;)
 

Kommentarer
Lillasyster

Aaaaw, sötunge :)

"Det e la ingen som skulle tänke på det nu om du inte gick omkring och såg ut som ett åskmoln i syna" ;)

2012-12-20 @ 18:04:56
Monika

Hahaha! Beter mig precis likadant! Jag har vid det här laget slutat förvånas över att du är som jag... fast det är lite "kul" typ... ja, du vet ju hur jag menar... ;) KRAM <3

2012-12-21 @ 09:23:42

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback