I väntan på sömnen

Jag kom inte till Körsbärsdalen förrän NIO i förmiddags. :O Jag var allra sist på plats och det kändes jättekonstigt. Jag brukar ju komma smygande i ottan och vara den som får larma av och tända lamporna...och det brukar vara alldeles tyst och tomt på kontoret. Men idag var det full rulle och jag kände mig som värsta slarvern som kom inramlande mer än två timmar senare än vanligt. :P Men med tanke på att jag inte kom i säng förrän runt tolvtiden inatt, är det väl ganska förståeligt. :)
 
När vi ändå är inne och snuddar vid det här med sömn...jag tror faktiskt inte att jag kommer kunna somna så himla lätt inatt. :S Jag har somnat som en baby varenda kväll hela veckan, har inte tagit Imovane sedan i lördags (tror jag) och innan dess var det evigheter sedan. Men nu tränger sig rastlösheten på, av någon jäkla anledning. Vilket är himla frustrerande. Varför kan jag inte bara få somna?!
 
Nåja. Sömnen kanske kommer så småningom. Gör den inte det får jag väl gå till medicinskåpet. Och i väntan på antingen det ena eller det andra sitter jag här och lyssnar på High School Musical-soundtracket. ;)
 
There’s not a star in heaven that we can’t reach if we’re trying...
 
Jag älskar verkligen "Breaking Free"...den ger mig gåshud. Lilla blyga Gabriella med den svåra scenskräcken vågar slutligen ställa sig uppe på en scen med hela skolan som publik och sjunga den sången. Och jag mysryser ända in i hjärtat. Varenda gång.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback