Japansk bokföring i påsbolag

Idag har det regnat hela jävla dagen. Men det gör inget. Det har varit en bra dag ändå. :) Men faaan, vad trött jag är nu! Det känns verkligen att det är fredag. :tired: Och inte blev det ju bättre av att jag fick ägna eftermiddagen åt ett så kallat PÅSBOLAG.

Påsbolag, det är kunder som är totalt ointresserade av allt vad bokföring heter och som samlar alla kvitton och fakturor huller om buller i kassar som de dumpar av hos oss på byrån. Och då snackar vi inte om några enstaka kvitton, utan kvitton från FLERA ÅR tillbaka. I total oordning.

Så nu har jag tillbringat större delen av eftermiddagen på golvet i mitt arbetsrum, omgiven av kvitton som jag försökte sortera i olika högar och sätta in i datumordning i en pärm. Man kan ju få huvudvärk för mindre. :P Chefen kom in och fick syn på mig där jag satt på golvet, och frågade om det var någon slags japansk bokföringsmetod jag ägnade mig åt. ;)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback