Lite gnäll såhär på söndagskvällen

Söndag = ångest. Vad annars. :( Imorgon ska jag på återbesök hos läkaren som opererade mig. Och på tisdag tänker jag återgå till min praktikplats. Har varit borta därifrån i TVÅ VECKOR nu och jag skiter i att läkaren säger att jag borde stanna hemma i sex veckor för det klarar jag fan inte, jag klättrar i princip på väggarna och min ekonomi håller på att gå åt helvete - jag MÅSTE tillbaka på tisdag!!! Så det så.

För övrigt blir detta första natten på två veckor som inte syrran sover hos mig. Jag har blivit jäkligt bortskämd med hennes närvaro i mitt hem, så det känns lite märkligt. Men det ska nog gå bra. Gör det inte det så kan jag ju alltid linka iväg till medicinskåpet och ta en sömntablett (vilket jag inte har gjort sedan helgen innan operationen).

En sak till förresten, innan jag går och lägger mig... Jag ska inte skriva magisteruppsatsen i vår. Jag känner att det blir lite för mycket, med 100 % praktik och 150 % studier...plus min trasiga fot. Det känns tungt att erkänna, men det är nog inte riktigt genomförbart. Och handledaren jag blivit tilldelad lackade ur totalt när jag föreslog att vårt första möte skulle kunna ske via telefon, eftersom han sitter i Kristianstad och jag sitter i Norrköping med trasig fot och kass ekonomi och inte har lust att åka tåg över halva Sverige just nu. Han sa att han verkligen inte tänkte ställa upp på någon distanshandledning eftersom det är en INFERIOR undervisningsmetod (jag blev tvungen att googla för att fatta exakt vad gubben menade). Så det blir ingen magisteruppsats för mig i vår. Får se om jag tar tag i den senare. Just nu känner jag mig inte alltför peppad.

Inom några veckor kommer jag att få veta om chefen tänker anställa mig efter praktiken eller inte. Detta upptar en stor del av mina tankar, speciellt såhär på kvällen. Usch. Jag vill inte tänka på det. Ekonomi, jobb, framtid...usch och fy och blä, nu går jag och lägger mig!


Vad det skulle vara skönt att vara liten igen...


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback