Telefonterror

Jag kan knappt andas. Tidigare idag mejlade jag till en kund och bad mycket vänligt om uppgifter som vi inte fått in ännu. Och nu ringde människan. Hon var mycket upprörd och ifrågasatte varför jag skulle ha de här uppgifterna. Och så började hon härja om att den här revisionen minsann måste vara gjord och lämnad till dem senast på fredag. :bigeyes: Men nu är det faktiskt så att det bara har gått tre arbetsdagar sedan vi fick in materialet från dem, och vi har en del annat att göra, och chefen är bortrest idag och imorgon och på fredag förmiddag - och det är han som måste göra den slutliga kontrollen och skriva under revisionsberättelsen. Så hur fan ska detta gå till, har människan tänkt sig?! :S

Fan, det är så obehagligt med arga människor som ger sig på en helt oprovocerat. :( Jag sitter nästan och skakar här. Var inne hos en kollega och pratade av mig nyss. Hon sa att jag skulle skaka av mig det och göra så gott jag kan. Och om människan ringer igen ska jag säga att hon får ta det med chefen när han kommer tillbaka.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback