Blötdjur

Åh, vilken härlig solig dag! tänkte jag imorse. Och tog på mig finaste skon (och då menar jag inte den gigantiska foppatoffeln utan skon till den högra foten) och tunn arméjacka. Och paraplyet lämnade jag hemma. Jag har alltid med mig paraply - verkligen ALLTID - men just idag tyckte jag att det kändes onödigt att släpa på det.

Och det blev mycket riktigt soligt och bastuvarmt i princip hela dagen på kontoret. Men vad hände minuterna innan jag skulle gå hem? Det började ÖSREGNA! :O

Tack och lov fick jag låna ett paraply av syrran (jag hälsade på hos henne en stund på hemvägen) så jag slapp bli fullkomligt genomblöt i alla fall. Men skorna gick det inte att göra mycket åt, på dem fanns knappt en torr millimeter när jag kom hem - till kissens stora glädje.

För det är inte bara våldsamma filmer min märkliga katt tycker om - hon tycker om vatten också. Inte bara att dricka (som väl de flesta katter gör), utan även att blöta ner sig (vilket väl inte alltför många katter gör). Hon typ kastade sig över mina sjöblöta skor! :PNu ska jag bädda ner mig i sängen med sista Katitzi-boken. För jag är inte fullt lika förtjust i alla vara blöt och kall. Jag är hellre torr och varm.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback