Intrång

Brevinkastet öppnades för en stund sen och jag trodde det var brevbäraren som kom (2-3 timmar tidigare än vanligt - hur tänker jag egentligen?!) men det var värden som ville meddela att de kommer att bryta sig in i min lägenhet nästnästa vecka. Okej, de kommer att gå in med huvudnyckel och besikta ventilationssystemet. De kommer någon gång mellan kl. 8-17 och jag förväntas ha kissen inlåst då. Hela dagen?! Vilka rum kommer de att gå in i, var kan jag låsa in henne, bör jag vara hemma??? Men om man har några frågor måste man RINGA...så jag har inga frågor. Besiktningen är inte förrän om elva dagar...så "den dagen, den sorgen". Jag får väl improvisera.

Kommentarer
Lillasyster

Borde hon inte kunna vara i sovrummet? Det låter ju som de ska gå in i badrummet eller köket. Så knöligt när de inte kan specificera tid eller nåt ordetligt :/ Puss

2011-09-15 @ 12:55:42
The Worrying Kind

Lillasyster: Jo, jag tror också att det är köket och badrummet som gäller. Men det sitter ju en ventilations-moj-vad-det-nu-heter inne i garderoben också. :S Så jag vet inte. Men ja, sovrummet känns ju som det bästa alternativet.

2011-09-15 @ 13:19:53
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback