Inbrottsförsök

Nu är det andra morgonen i rad som jag bokat tvättid men kommer ner i källaren och ser att det sitter en tvättkloss på tvättstugedörren. Igår morse hade jag överseende, tänkte att den som tvättade kvällen innan helt enkelt somnat ifrån det och skulle komma och låsa upp senare under dagen. Så jag bokade snällt om min tvättid till idag och släpade tillbaka mina blytunga påsar upp till lägenheten.

Men tvättklossen sitter kvar idag också! :mad: Det normala i det läget vore väl att ringa till fastighetsskötaren och påpeka detta. Men eftersom jag inte är normal gjorde jag inte detta, utan jag gick hem och hämtade två gem. Jag hade sett några killar öppna grupprumsdörren på det sättet på mellanstadiet, och de fick det att se väldigt enkelt och smidigt ut.

Men det är inte alls enkelt, kan jag nu konstatera. Det ena gemet gick av och det andra höll på att fastna inne i tvättklosslåset. Dessutom kände jag mig som värsta tungt kriminella och var livrädd för att någon skulle dyka upp och se vad jag höll på med. Så efter en stund gav jag upp och bokade snällt om min tvättid till morgondagen. Det är bara att hoppas att någon granne ringt fastighetsskötaren innan dess...

Inbrottstjuv är nog inget yrke för mig. :P

Kommentarer
Lillasyster

Nej, den karriären är lättare att göra på Sims ;) Snyggt försök iaf.. "Sigurd gör ett nytt försök!" :D

2011-09-12 @ 11:22:39

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback