När man talar om trollen...

Tjejen från bemanningsföretaget ringde nyss. Hon lät väldigt beklagande (så som rekryterare brukar låta när de ringer upp mig efter en intervju) och sa att jag nog inte var aktuell för den här tjänsten, på grund av mitt dåliga självförtroende. Hon sa att jag säkert är jätteambitiös och duktig (ingår det i deras utbildning att lära sig säga så - de säger ju ALLTID så!), men att en ledarroll kanske inte är det optimala för mig i dagsläget. Jag kunde förstås inte annat än instämma.

Och vi kom överens om att hon ska behålla mitt CV och försöka matcha mig mot andra jobb, som inte innebär lika mycket ledaransvar. Hon trodde inte det skulle ta mer än en månad för henne att hitta ett lämpligt jobb åt mig, så det låter ju lovande. :thumbup:

Självklart känns det lite tungt att bli ratad. Att ännu en gång få höra att jag inte duger. :| Men samtidigt har jag ju hela tiden känt mig väldigt tveksam till det här jobbet, om jag skulle klara av det och om jag skulle trivas med det och så vidare. Så när jag fick det här beskedet föll en sten från mitt hjärta.

Nu kan jag återgå till det lugna livet hemma i min trygghetsgrotta. Åtminstone i några dagar till. Sen bär det av till SOS (Stora Otäcka Stockholm) för filminspelning.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback