Läskig labyrint

Ett konstaterande: Det är dumt att gå och handla precis när affären öppnar.

Det stod en lastbil utanför, det var mer personal än kunder i butiken och gångarna var blockerade av vagnar och kartonger från lastbilen och man verkade ha uppbådat hela personalstyrkan för att ställa upp varor på hyllorna.

Och när jag väl tagit mig igenom labyrinten (gångarna) och klarat mig förbi alla hinder (vagnar och kartonger) och monster (vänlig personal) och närmade mig kassan, insåg jag att jag missat flingorna. :S Men jag hade inte den minsta lust att åter bege mig in i labyrintens mörker, så jag styrde mot kassan och friheten.

Det viktigaste var ju kattsanden och morotspurén. Och det var det första jag lade i kundvagnen. :)

Kommentarer
jossie

Hej, ja tänkte bara säga att jag vet hur det är. jag lider också av social fobi och tycker att det är jättejobbigt att gå i affären när det är mycket folk, lr att göra saker ÖHT när det finns folk i närheten. tänkte frågat om du gått kbt? för jag blev erbjuden det för ett tag sen men sen ångra dom sig. tänkte fråga vad man gör där och så?

2011-10-26 @ 11:21:36
URL: http://psykotiskaoljud.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback