Blå känslor

Igår kväll hade jag jättesvårt att somna. Men för en gångs skull inte främst på grund av ångest, utan på grund av alla dessa oförklarliga blåmärken. :S Benen är fulla av dem (så har det varit länge, typ ett halvår eller så), och det kommer ständigt nya och igår var de så många och stora att det var en ren plåga att ligga ner. :(

Så idag skrev jag ett meddelande på Mina Vårdkontakter till min vårdcentral, så förhoppningsvis kommer de att ringa till mig under veckan för tidsbokning. Egentligen borde jag väl ha ringt själv (avbryta undvikandebeteendet, exponera mig för rädslan, bla bla bla) men jag orkar inte det just nu.

Jag fattar inte var denna plötsliga rastlöshet kommer ifrån - jag har ju mått oförskämt bra i flera dagar! Men idag känner jag mig bara helt seg och slö och bara väntar på att dagen ska ta slut så att jag får gå och lägga mig igen (även om det kommer att göra ont).

Jag får väl sätta mig med kurslitteraturen (igen). Eller se en film. Har redan avverkat både pajbakning och disk, så det kan jag inte fördriva tiden med.

Kommentarer
Lillasyster

Mm, det kommer ju såna dagar med, gums <3 Kramas

2011-10-02 @ 21:56:22

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback