Åsiktsuttryckarbehov + Konflikträdsla = Malin the Complicated

Imorse hörde jag som sagt på radion om hur några sekttöntar mordhotat Rix MorronZoo-Ola. Anledning: han hade tänkt läsa högt ur deras superhemliga "bibel" i direktsänd radio. Innan mordhoten hade sektens jurister även hotat med stämning med hänvisning till sekretesskäl.

Helt sjukt att hjärntvättade religiösa fanatiker kan få bete sig hur som helst. :S


Jag drog mig lite för att lägga mig i Facebook-diskussionen. Men som synes gjorde jag det till slut ändå. Fast när jag satt och hörde hur de läste upp en del inlägg i radio ville jag nästan ta bort mitt inlägg. För tänk om de läste upp det JAG skrivit i radio och tänk om de nämnde MITT namn och min hemstad och tänk om en himla massa människor jag känner skulle få höra MITT namn och MINA ord i radio ... fan, vad läskigt! :bigeyes:

Tack och lov gjorde de inte det och tack och lov fick jag inga negativa reaktioner på mitt lilla inlägg; det var ju till och med sex personer som klickade på Gilla-knappen! :thumbup: Jag känner mig oerhört lättad, kan jag ju säga. Men samtidigt irriterad, för att jag bryr mig så himla mycket om vad andra tycker och tänker om mig. Önskar att jag kunde sluta med det.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback