I wish I was as simple as you seem

Jag är rädd. Nej förresten, jag är panikslagen. Fullkomligt livrädd.

Mobilen ringde typ 3-4 gånger förut medan jag satt och tittade på ångestdjup dramaserie (Angels in America). Men det var så konstiga nummer, inga jag kände igen, så jag blev rädd och svarade inte. Och det bara ringde och ringde och ringde, och till slut ropade jag LÅT MIG VARA IFRED till telefonen...men det hjälpte förstås inte. Den bara fortsatte ringa. Men jag svarade inte, jag stängde av ljudet.

Och nu, vad upptäcker jag nu?! Att åtminstone två av numren tillhör en rekryterare. Som till slut gett upp ringandet och skickat ett mejl istället. Och bett mig ringa upp henne imorgon eftermiddag. :bigeyes:

Fatta!!! JAG ska ringa upp en läskig rekryterare IMORGON. Och försöka sälja in mig. Och försöka bortförklara varför jag inte svarade när hon ringde. Och försöka bete mig som en normal, lyckad och önskvärd människa. Helvete.Jag hatar att jag är så komplicerad. Och så rädd. Och nu blir det definitivt sömntablett, annars kommer jag aldrig kunna somna.

Kommentarer
Livrädd

Om man bara kunde "lära sig" att undvikande inte leder till något gott utan bara gräver ner en djupare i hålet. Svara känns så omöjligt, men när man låter bli ställs man inför ännu jobbigare saker.Lycka till imorgon. Jag ska skrapa ihop lite positiv energi och skicka österut. KRAM

2011-11-23 @ 21:16:04
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/
Lillasyster

Styrkekramar <3 Det går att hitta på massor av skäl: att du var på nåt evenemang eller bio eller släktmiddag eller whatever :) Pysslar om dig på fredag, gums <3

2011-11-23 @ 23:41:27

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback