Tredje gången gilltI eftermiddag blir det tredje gången gillt. Kalla mig gärna nörd. ;) Syrran är inte riktigt lika hysterisk - för henne blir det första Breaking Dawn-visningen någonsin. Fattar inte hur hon kunnat vänta så länge, det är ju flera dagar sedan den hade premiär! :P

Jag väntar förresten fortfarande på respons från skrivarkurskamraterna. :S Väntan, väntan, väntan...jag avskyr att vänta!

Kommentarer
Lillasyster

Hmm, några funderingar. På den första bilden med hela familjen - är det bara jag som tycker att Rosalies hår ser sunkigt ut? Hon har ju sjukt snyggt hår i första filmen. Och mellan de olika bilderna - jag tycker Bellas hårfärg ser ut att skifta mellan olika bruna nyanser :S Aja, ska bli kul med bio i eftermiddag :)

2011-11-20 @ 12:33:25
The Worrying Kind

Lillasyster: Rosalies hår är typ brunaktigt i den här filmen, jag hatar det. :( Jag håller med dig, det var skitsnyggt i första filmen. Och angående Bellas hår...jag tror nog mest det är ljussättningen som gör att det ser olika ut.

2011-11-20 @ 12:42:32
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback