Spela roll

Jag har varit hos min psykolog nu på eftermiddagen och vi pratade nästan inte om något annat än den kommande praktikplatsintervjun. Hon tyckte att vi skulle köra rollspel för att avdramatisera det hela, men jag vägrade. Jag hatar rollspel. Det känns så krystat, hela situationen...nej, jag tycker verkligen inte om rollspel. Det är aldrig något som varit till hjälp för mig, snarare tvärtom. Jag får bara ännu mer ångest.

Så vi bara pratade. Och psykologen listade mina positiva egenskaper...
+ Snabblärd
+ Logisk
+ Effektiv
+ Noggrann
+ I tid
+ Pålitlig

Och så listade hon vad jag helst vill slippa...
- Dötid
- Otydlighet
- Telefonkontakt

Och så fick hon mig att lova att tala om för mig själv minst tio(!) gånger om dagen att jag är bra och bäst och duktig och så vidare. För att stärka mig själv. Det känns nästan lika krystat som rollspel, men mer överkomligt eftersom jag kommer vara ensam när jag säger det...om jag säger det.

Kommentarer
Fobisk

Tycker jag absolut du ska säga till dig själv! Tror att det ger bättre effekt om du står framför spegel. Även om det känns fel att säga det är det en bra sak att göra!

2011-11-22 @ 18:33:58
URL: http://fobisk.blogspot.com/
Lillasyster

Yay, det är en bra sak att göra! Finns ju såna kort med fina saker att säga till sig själv, ett om dagen :)

2011-11-23 @ 00:06:10

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback