Morgonen är bäst

Breaking Dawn var lika bra idag som tidigare. :D :thumbup: Och de mest hysteriska småungarna måste redan ha varit och sett den, för det var (relativt) lugnt i salongen.Imorgon ska jag till min jobbcoach. Och jag har en liten klump i magen, för jag har inte gjort läxan. :bigeyes: Sånt som är obehagligt har jag en tendens att skjuta upp...och att kontakta en massa företag och tigga om att få praktisera hos dem ett par månader - det är obehagligt som fan. :S

Jag har fått en lista över cirka 500 stora företag i Östergötland av min coach. Och det var meningen att jag skulle kontakta ett antal av dem inför vårt nästa möte. Bara skicka ett mejl. Hur svårt kan det vara?! Uppenbarligen jäkligt svårt. Jag sitter med listan framför mig nu och bara stirrar och känner ångesten stocka sig i halsen. Kanske bäst att vänta till imorgon bitti...jag är så trött nu. Och jag fungerar mycket bättre på morgonen.

Så. Sömntablett och sängen nästa.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback