Kvällsbad

Jag har börjat med en rätt trevlig kvällsrutin (om man nu kan kalla det rutin efter bara två gånger). Innan jag ska sova badar jag skumbad! :D Detta är min första lägenhet som har badkar - jag kan inte fatta att jag bott här i över ett år utan att BADA (tro nu inte att jag är någon lortgris, jag duschar faktiskt varje dag). Det är ju jättemysigt att bada! :)


(Foto: winnond / FreeDigitalPhotos.net)

Det började igår kväll. Jag hade gått och lagt mig, men kunde inte sova. Så då tänkte jag först gå till medicinskåpet, i vanlig ordning. Men det gjorde jag inte, jag satte igång lite bra musik (Taylor Swift såklart) och lade mig i badkaret en stund. Och herregud, vad gott jag sov sedan!

Jag misstänker dock att det är något märkligt med mitt badskum. Jag blir ju helt groggy! :S Fast det kanske bara är värmen...? Varm och groggy - utmärkta förutsättningar för att somna. :thumbup:

Men dumt av mig att bada såhär tidigt på kvällen idag, jag måste ju hålla mig vaken i flera timmar till om jag ska orka se The Twilight Saga: Breaking Dawn vid midnatt imorgon. :P

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback