Jag kommer inte ner i källaren!

Antingen har hyresvärden bytt lås i källardörren. Eller så är det någon jävel som brutit av sin nyckel inne i låset. För det sitter en liten metallbit i vägen, som gör att jag inte får in min nyckel i låset längre. :S

Så jag kan inte gå ner i källarförrådet och leta fram lampor och tavlor och göra fint här hemma (som jag hade tänkt). Och jag kan inte komma till tvättstugan (har en bokad tvättid imorgon bitti).

Men ringer jag till hyresvärden och påpekar detta? Självklart inte. Jag sitter här hemma i lugn och ro och väntar på att någon av mina grannar ska upptäcka att det inte går att komma ner i källaren. Förhoppningsvis någon granne som inte har telefonskräck.

Kommentarer
Felicia (Taylor Swift Sweden)

sv:

Singeln är inte än officiellt släppt till radiostationer, men den har börjat säljas på Itunes så inom bara några dagar brode vi få ett officiellt bekfrätelse från Taylors managment. Men låten är Taylor nästa singel, men Sparks Fly håller fortfarande på att spelas överallt vid tillfället så skulle gissa att videon inte dyker upp för om några veckor :)Kram!

2011-11-12 @ 10:15:55
URL: http://taylorswiftsweden.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback