Inget är som väntans tider

Jahapp. Mitt hem ser ut som en tvättinrättning (det hänger blöta lakan och kläder överallt), boken är återlämnad till biblioteket (det var faktiskt rätt skönt att komma ut i friska luften en stund) och jag sitter här och väntar på att mina kära kurskamrater ska lämna respons på min senaste text.

Visserligen fick de texten först igår och de har ända till den 28 november(!) på sig att lämna respons...men jag vill veta vad de tycker NU! :P Jag har faktiskt redan lämnat respons på deras texter. Så då kan väl de lämna respons på min, vad är problemet liksom.

Syrran försöker få mig att inse att alla inte är lika effektiva och studiemaniska som jag, men jag har lite svårt att acceptera det. ;) Dessutom tycker jag att det är sjukt jobbigt att lämna ifrån mig någon av mina "babies" och låta andra människor ta del av och bedöma dem. :S Jag vill bara få det överstökat! Typ, "säg vad ni tycker nu med detsamma så jag kan andas ut sen".

Kommentarer
Lillasyster

Andas, gums <3

2011-11-20 @ 02:59:56
L.

Hejsan, jag har precis börjat läsa din blogg och undrar vad det är för något du studerar? :)

2011-11-23 @ 17:52:07
The Worrying Kind

L.: Vad trevligt att du har börjat läsa min blogg. :) Jag studerar just nu litteraturvetenskap och kreativt skrivande på distans. Jag har tidigare en examen i företagsekonomi.

2011-11-23 @ 19:19:51
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback