Dilemman i dagsläget

Igår gick jag lite på stan, för att köpa en längre sladd (jag har möblerat om lite här hemma) och för att hämta en trave böcker på biblioteket (jag börjar en ny kurs idag). Och så tänkte jag gå till bion och be om ett ersättningskort, eftersom mitt kort till Bioklubben verkar ha kommit bort på posten. Men när jag kom in där så var det samma person i kassan som sist jag var där, och då fegade jag ur och gick rakt igenom lokalen och ut genom bakdörren istället. För jag visste inte hur jag skulle lägga fram mitt ärende. Skulle jag utgå ifrån att han kom ihåg mig från när jag var där sist, eller skulle jag dra hela ärendet all the way from the beginning? Inget av alternativen kändes särskilt bra, så jag gick som sagt bara förbi. Förhoppningsvis är det en annan person i kassan nästa gång jag kommer mig för att gå dit.

Idag, denna grå trista novembermåndag, ska jag till sjukhuset och röntga foten. Jag har aldrig röntgat mig förut, så det känns lite läskigt. Extra läskigt blir det med tanke på att de kanske kommer komma fram till att jag måste opereras (vilket jag heller aldrig gjort förut). Men men...någon gång ska väl vara den första.


(Foto: Apple\'s Eyes Studio / FreeDigitalPhotos.net)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback