Blåmärken

Okej. Jag har massor av blåmärken, på både armar och ben. De försvinner efter ett tag, men det kommer ständigt nya. Och jag kan inte förklara vart ett enda av dem kommer ifrån. De bara finns där, helt plötsligt.

Vad jag vet har jag inte haft sex med någon vampyr (för er som inte fattar referensen, se Breaking Dawn) och blodprovet jag tog för ett tag sedan verkar inte tyda på leukemi eller något annat obehagligt (antar jag, eftersom läkaren inte hört av sig om det). Och det är ingen som misshandlar mig (förutom kissen, men hon slår inte så hårt).

Så vad är problemet?!


Några av blåmärkena på mitt högra ben idag.

Kommentarer
Lillasyster

Kanske slår i väggen i sömnen? Jag gjorde ju förmodligen det på högstadiet/gymnasiet, för då brukade jag ha konstiga blåmärken när jag vaknade :S

2011-11-27 @ 14:23:12
The Worrying Kind

Lillasyster: Jag tror inte det. Då borde väl knän och armbågar vara mest olycksdrabbade? Men jag får blåmärken på vaderna och insidorna av låren och alla möjliga konstiga ställen. :S

2011-11-27 @ 17:13:39
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/
ninemile

Du raring.....de där e ju INGENTING.....du vet ju hur jag sett ut mellan varven....asså då man börjar få blåmärken på underarmar, överarmar, och e blå på hela smalbenen du vet...å de kommer mer å mer hela tiden....jaoooo...de KAN vara för att du inte får i dig allt du ska....:P så e de!!!

puss

2011-12-03 @ 20:30:13
URL: http://ninemile.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback