Modell blir jag nog aldrig

Jag mejlade till de som skulle fotografera mig nästa vecka och avbokade. En liten del av mig tycker att det skulle vara jättekul att få agera modell och posera framför kameran, men resten av mig fylls av ångest bara av att se företagets reklamvideo där en massa vackra, utåtriktade människor skrattar och spexar omgivna av stylister och fotografer.

Så jag mejlade. Och jag skrev precis som det var, att jag förmodligen inte skulle klara av det på grund av min sociala fobi. En liten pekpinne viftade inne i mitt huvud att "fy fy, man får inte tala högt om psykiska besvär" men jag ignorerade den. För det första vill jag verka för ett samhälle där psykiska besvär är lika accepterade att prata om som fysiska. Och för det andra tänkte jag att jag kanske slipper samtal/mejl av typen "jaså, passar inte tiden, men då kan vi boka in en ny, när kan du komma istället då?" om jag förklarar istället för att försöka slingra mig. (Jag försökte slingra mig i telefon förut och det gick ju uppenbarligen inte så bra.)

Kommentarer
Lillasyster

Vad jobbigt att människan var så påstridig. Tycker det är jättebra av dig att vara ärlig! Men gums, vacker är du <3

2011-05-30 @ 20:57:29
URL: http://spegelhimlen.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback