Sömnlös i Norrköping

Gårdagskvällen avslutades med två värktabletter och Boys Don't Cry. Inte så lite deprimerande! :S

Trots att jag var skittrött och hade sprängande huvudvärk efter den påfrestande dagen så hade jag jättesvårt att somna. Men eftersom jag redan tagit sömntablett två kvällar i rad så ville jag inte göra det igen, utan låg och vände och vred mig timme efter timme istället. Till slut måste jag ändå ha somnat, eftersom jag vaknade av väckarklockan förut.

Idag ska jag försöka göra en ordentlig insats när det gäller sommarkurserna. Jag lyckades faktiskt plugga lite igår eftermiddag, trots mitt eländiga tillstånd, men idag ska jag göra ännu bättre ifrån mig. :)


Kommentarer
Lina

Sv: Hej hej ! Vad roligt :) Själv såg jag musikalen 4 ggr och tyckte nog att man fattade handlingen bättre och bättre ju fler ggr man såg den, och den sista föreställningen va den bästa :)

2011-06-15 @ 11:18:15
URL: http://liinaa.myshowroom.se
sophie

Jag känner igen mig i det där med att ligga sömnlös... har man gjort flertal gånger och man vet att man snart skall upp igen och räknar timmarna. Det är så hemskt.

2011-06-15 @ 17:09:04
URL: http://www.sophieannamaria.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback