Märklig post

Igår kom två intressanta brev med posten.

Det första var från psyk. Ett intyg på min sociala fobi. Ett exakt likadant som jag redan fått, till och med datumet var samma. Det enda som skilde var att det här inte innehöll några felstavningar eller låtsasord. Vad håller de på med på psyk egentligen?! Vill de verkligen att jag ska tro att de skrev två nästan identiska intyg den 5 maj, men väntade till mitten av juni med att skicka det korrekta?! Min teori lutar mer åt att man på Arbetsförmedlingen, efter att ha läst det första intyget, har kontaktat psyk och frågat vad "sociofobi" och "chochning" är för något. :P

Det andra brevet var från Telia. Jag misstänker nästan att de konspirerar med psyk och Arbetsförmedlingen, för brevet skulle ha innehållit en licensnyckel, vilket det förstås inte gjorde - vilket innebar att jag på något sätt måste kontakta Telia och reda ut detta. Att ringa var uteslutet, så jag traskade in till centrum för att besöka Telia-butiken. Och det gick faktiskt skitbra! :D Jag blev sjöblöt i armhålorna, men utåt sett tror jag faktiskt inte att jag visade några större tecken på nervositet. Jag hängde på ett till synes avslappnat sätt mot disken och skämtade glatt med Telia-killen. Och när jag fått hjälp tackade jag och log och gick därifrån. Som om jag vore helt normal.


Kommentarer
Lillasyster

Min älskling, du är inte onormal <3

2011-06-21 @ 10:42:04

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback