Aggressioner, sömntabletter och studier

Tack vare syrran har jag nu fått en "aggressiv" låt att lyssna på vid behov. Tack, gullunge! :)



Jag tänkte även passa på att svara på några kommentarer jag fått.



Svar: Det kanske låter som om jag är någon slags knarkare, men det är jag inte. Jag får sömntabletter utskrivna för att jag har svårt att somna om kvällarna. Jag tar dem inte varje kväll, inte ens varje vecka, men ett par gånger i månaden blir det väl. Såna nätter när jag ligger och tänker för mycket och får ångest och oroar mig så att det blir alldeles omöjligt att somna. Då är det skönt att jag har de där tabletterna. Jag blir helt groggy och somnar efter bara en liten stund, istället för att ligga vaken och förtäras av ångest.



Svar: Jag tog kandidatexamen i företagsekonomi i somras. Tanken var att jag skulle ta magisterexamen till sommaren, men i höstas började jag fundera på om jag verkligen vill jobba med ekonomi. Så efter höstterminen hoppade jag av, och nu läser jag fristående kurser inom svenska, litteraturvetenskap, juridik och pedagogik.  Jag vet inte alls vad jag vill. Kanske vill jag trots allt bli ekonom, jag vet inte. Men när jag hela tiden får höra från rekryterare att jag är för blyg, tystlåten och så vidare så sjunker motivationen en hel del.

Kommentarer
Gaymasen

Haha jag menar det. Lite våld löser allt så här byts inga batteriet inte ;D

2011-02-19 @ 13:29:30
URL: http://gaymasen.se

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback