Vad är det som går och går...?

Jag var hos min psykolog imorse. Och som jag befarat bad hon mig att läsa upp sammanfattningen av min roman. :bigeyes: Jag vägrade. Jag tittade på texten, på hur jäkla lång den var...och jag tänkte på hur sårbar jag brukar känna mig när jag låter någon annan ta del av det jag skrivit...och jag klarade bara inte av att läsa upp denna ynka lilla A4-sidessammanfattning. :S Det gick bara inte.

Hon tvingade mig inte, tack och lov. Men hon fick mig att lova att försöka läsa den för henne vid något senare tillfälle. Hon fick mig även att lova att jag ska börja gå långpromenader och äta ordentligt och en del annat som jag vet vore bra för mig men ändå inte gör. Så efter mötet tog jag syrran med mig och gick en promenad på säkert flera kilometer. :thumbup: Och sedan gick vi och shoppade. ;)

Nu är jag helt slut. Sängen nästa, tror jag. :tired:

Kommentarer
Anonym

Vi kan synkronisera våra promenader nästa år! Behöver några fler än tio minuters till och från skolan... Och boka in någon när jag kommer hem över jul.

2011-12-05 @ 20:23:35
Livrädd

Eh, det var alltså jag som lämnade en kommentar om synkade promenader :)

2011-12-05 @ 20:25:07
URL: http://tasigutochtaitu.blogg.se/
The Worrying Kind

Livrädd: Absolut! Jag är hos mamma över julen, så vi kan ju ta ett varv runt den stora metropolen. ;)

2011-12-06 @ 06:29:37
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback