Upp till bevis!

Det gick bra hos psykologen. :) Hon pressade mig inte (okej, lite grann, men inte så att det kändes för jobbigt) och jag blev inte ledsen - trots att vi pratade en hel del om L. Jag tog även upp det här med min never ending mens. Och hon tyckte att jag skulle prata med en av ungdomsmottagningens sjuksköterskor, så då gjorde jag det...

Sjuksköterskan frågade om det kunde vara så att jag är gravid. Jag sa att jag inte kunde vara det. Då frågade hon om jag använder preventivmedel. Jag sa att jag inte gör det. Då tittade hon på mig som om jag inte vore riktigt klok. Och hon fortsatte tjata om graviditet - tills jag upplyste henne om att jag är lesbisk. Då började hon prata om klamydia istället. Och jag gick motvilligt med på att göra ett klamydiatest.

Hoppas verkligen att testet är negativt. För om det är positivt, betyder det att L var otrogen mot mig medan vi var tillsammans. Och det skulle jag bara inte klara av. :bigeyes:


In case the test is positive...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback