50 000 ord

Ladies and gentlemen, min roman har nu ikväll passerat 50 000 ord. :D Enligt amerikanska mått mätt kan den alltså faktiskt kallas en roman nu. Och det är ju bra, eftersom den utspelar sig i USA. ;)


En av inspirationslåtarna jag lyssnar på medan jag skriver.

Min psykolog frågade mig i måndags vad romanen handlar om. Och jag kunde inte svara. Fatta - 50 000 ord, nästan 200 sidor...och jag kan inte ens säga vad den handlar om! :S Så hon gav mig i läxa att skriva ner en sammanfattning av den...och det har jag gjort. Det var svårt, men det gick. Det värsta är att jag misstänker att hon tänker tvinga mig att läsa upp sammanfattningen för henne nästa vecka, i äkta KBT-anda...för att jag bara skulle behöva lämna över den till henne och att hon sedan skulle läsa den själv - så lätt tror jag inte att jag kommer undan.

Men jag ska väl kunna fixa det också, antar jag. Syrran har varit här idag, och vi läste högt för varandra ur gamla sagoböcker som ingår i kurslitteraturen på min litteraturvetenskapskurs. Och det var ju inte alls läskigt, bara roligt - vi skrattade så att vi nästan grät emellanåt. Önskar att jag kunde känna något liknande hos psykologen nästa vecka. Men jag vet att jag inte kommer göra det. För det kommer ju vara en åhörare jag inte känner mig lika trygg med, och det kommer vara en text som jag inte har alls lika stor distans till. Men jag ska försöka genomföra det ändå, det ska jag verkligen.

Kommentarer
Lina

Den där utbildningen låter ju riktigt kul :)

Är det på högskola eller någon annan skolform (typ folkhögskola). Jag funderar på att läsa litteraturvetenskap i framtiden.

/ En annan med socialfobi

2011-12-02 @ 22:33:15
Lina

Åh, glömde ju visst att berömma dig för att du har skrivit en BOK! Mycket intressant. Önskar jag själv kunde ha den diciplinen.

/ En annan med socialfobi

2011-12-02 @ 22:34:36
Lillasyster

Ja herregud, vilka jävla sagor! Undra på om folk blev skadade på den tiden! ;)Hoppas det kommer gå fint, gums. Vi hade ju jätteroligt när vi läste :) <3

2011-12-03 @ 01:42:46
The Worrying Kind

Lina: Det är på ett universitet. Och tack för berömmet. :)Lillasyster: Ja, det var riktigt illa...speciellt den om bonden och bondhustrun och prästen..! :O Och tack...jag ska göra mitt bästa. :)

2011-12-03 @ 08:57:32
URL: http://theworryingkind.webblogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback