Tvättstugekärlek

När jag kom ner i tvättstugan imorse hade grannen som tvättade sist igår kväll glömt att hämta sin tvätt. Så jag vek ihop den och lade den i en vagn utanför tvättstugan.

Det tog flera timmar innan hon kom och hämtade den, och då såg jag att det satt en lapp på dörren till tvättstugan. Jag blev vettskrämd, för sist jag plockade undan tvätten efter en granne (i mitt förra hyreshus) fick jag världens utskällning, för jag hade minsann ingen rätt att peta på hennes saker... Jag blev helt knäckt, och sen hade jag ångest varje gång jag skulle ner i källaren och såg noga till att inte boka tvättid i anslutning till den häxan någon mer gång. :S

Men här var det annat ljud i skällan minsann!Jag blev jätteglad. :D Har ingen aning om vem Eva är, men tycker det var himla fint av henne att gå upp i lägenheten och hämta papper och skriva en lapp till mig efter att hon tagit reda på sin tvätt.

Kommentarer
Lillasyster

Det är sån där som man blir lite extra glad över :) <3Förstår den, vilken jävla häxa det där alltså. Glömmer man sina grejer så är det klart att nästa flyttar undan det.

2011-08-12 @ 17:44:56
Fobisk

Det var gulligt gjort både av dig och Eva. Först att du vek ihop tvätten istället för att bara slänga den åt sidan, och sen Eva som skrev en tack-lapp. Skoj! :)

2011-08-15 @ 13:37:59
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback