Pengar och piller

Idag är det den tionde. Och jag har trettiosju kronor på kontot. Och ett äckligt stort berg med räkningar. Samt en obehaglig insikt om att nästa CSN-utbetalning inte kommer förrän i början av september. Men...jag har faktiskt inte drabbats av panik. Än. (Får se hur det blir när jag gått och lagt mig sen, då brukar tankarna härja vilt...)Jag känner mig faktiskt ganska fridfull. :) Sommarkursernas uppsatser är inskickade. Har tillbringat dagen med syrran och frossat i Mordkommissionen. Fick en hög med klänningar av kusin F igår, och kände mig fin i en av dem idag när jag gick på stan. Har en liten aning, eller åtminstone förhoppning, om hur min höst kommer att se ut. Och nu har jag sommarlov. Tillvaron känns ganska ljus just nu. :thumbup:

Igår var första kvällen på länge då jag somnade utan sömntablett. Det var skitsvårt, jag kunde verkligen inte koppla av...men så lånade jag en bok av mamma (jag var hemma hos henne och hade inte sömntabletterna med mig - annars skulle det förmodligen blivit en tur till medicinskåpet) som jag låg och läste tills jag knappt orkade ta in vad det stod. Sen somnade jag ganska snart.

Ska försöka klara mig utan tablett ikväll också. Hoppas det går bra. Och att även morgondagen går i ljusets tecken.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback