Ingen kommentar, tack

Har precis postat en kommentar på en av mina favoritbloggar och känner mig skräckslagen. Jag ångrade mig redan innan jag tryckte på "skicka", men skickade ändå. Inte för att jag inte menade vad jag skrev, men jag känner ju herregud inte människan och det var ingen annan som kommenterat än (alltid otäckt att vara först!) och tänk om hon eller någon av hennes läsare kommer tycka att jag är konstig... :S Men det kom liksom rakt ur hjärtat, jag kände att jag bara var tvungen att skriva. Fan också. Varför är jag så jäkla impulsiv ibland?!

Kommentarer
Candy

Så ska du verkligen inte behöva känna, men jag förstår mycket väl tanken. Eller okej, jag förstår knappast exakt eftersom både tanken och känslan är dina egna, men jag har haft liknande tankar och oroskänslor. Vad ska andra tycka om mig? Tänk om den här personen tycker jag är helt dum i huvudet? Men ärligt talat, så tror jag bara att bloggerskan blir glad för din kommentar. :)

2011-08-11 @ 03:52:24
URL: http://www.eye-candy.se
Lillasyster

Jag tycker det är rart att visa att man bryr sig :) Man ser ju skillnad på om det är en sådan kommentar eller någon som bara vill spamma.

2011-08-11 @ 15:57:50

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback