En liten hyllning

Jag har fått ny respekt för Micah. Visst har hon haft min sympati ända sen jag upptäckte hennes blogg, men först nu förstår jag riktigt hur jäkla stark hon måste vara. Tyck vad ni vill om att hon är tonårsförälder, hänger med storbloggare på stan och far som en jojo mellan pojkvännen och singellivet. Hon är ändå stark.

Hon har massor av hemska upplevelser i bagaget, läsarsiffrorna på hennes blogg har vuxit lavinartat sen hon blev gravid (från blogg-för-de-som-känner-mig till översta skiktet på topplistorna) och kommentarerna väller in så fort hon skriver minsta lilla grej. Hatet slår emot en som en vägg när man klickar in på kommentarsfälten. Jag fattar inte hur hon orkar. Själv blir jag illa berörd vid minsta lilla kommentar som kan tolkas åt det kritiska hållet - medan hon dagligen får höra att hon är patetisk, att socialen borde ta hennes barn, att hon är en hora...osv osv i all oändlighet.

Och hon är bara 15 år! Om jag hade fått så mycket uppmärksamhet (såväl positiv som negativ) när jag var 15 hade jag fan dött. (Och här kommer jag och ger henne ÄNNU mer uppmärksamhet, vadå säga emot sig själv...)

Kommentarer
Lillasyster

Jag tycker det var fint skrivet :)

2011-04-02 @ 10:55:08
URL: http://spegelhimlen.webblogg.se/
Fridis

jag är inte ute efter fler läsare till min blogg , jag vill bara att vi ska börja samarbeta mot att världen ser oss. som lider av ångest. vi behövs. min blogg handlar om ångest o min kalle anka värld. ta en titt i alla fall o se om vi kan förändra !var rädd om dig , KRAM

2011-04-06 @ 01:13:42
URL: http://tadaaaaa.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback