Skärselden väntar

Det fladdrar lite i bröstet. Jag har precis skickat in mitt CV till sju potentiella framtida arbetsgivare. Om någon av dem finner mig intressant kommer jag att få ett kontaktsamtal med dem i samband med den årliga arbetsmarknadsmässan på universitetet om några veckor.

Jag borde inte vara så skärrad. Jag förstod ju att även den här skolan måste ha ett sånt här evenemang, precis som min förra. Men min förra skola hade det alltid i februari - så jag var verkligen inte mentalt förberedd på att det skulle vara dags här redan i september!

Vad ska jag säga? Hur ska jag bete mig? Vad ska jag ha på mig? Kommer de förresten överhuvudtaget att vilja träffa mig??? Återigen har jag satt mig i ett läge där det blir fel oavsett. Om de inte vill träffa mig kommer jag nog först att känna lättnad - men sen en oerhörd besvikelse och nedstämdhet och undran över varför jag inte duger. Om de däremot faktiskt vill träffa mig kommer jag förmodligen först bli överlycklig - sen fullkomligt vettskrämd, panikslagen, ångestfylld, gråtfärdig...

Vad ska jag ta mig till?!?


Kommentarer
Lillasyster

Ta det lugnt, gumman :) <3

2010-09-04 @ 18:49:39

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback