Förnuft och känsla

Jag var på företagsvärdsutbildning idag, inför mässan nästa vecka. Bland det första projektledaren sa var typ "ja, då börjar vi väl med att presentera oss". Och genast stelnade jag till och kände hur det började bli svårt att andas. Helt i onödan, för det var ju självklart inte vi åhörare som skulle presentera oss, utan projektgruppen. Det hade jag nog fattat, om jag tänkt till lite, men känslorna tar alltför ofta överhanden över logiken i min värld.

Idag fick jag även veta att jag blivit utvald till kontaktsamtal med två företag under mässan. Jag hade skickat mitt CV till sju företag, och negativ som jag är var min första reaktion besvikelse och en känsla av misslyckande över att inte de övriga fem var intresserade av mig. Men när logiken hann ifatt mina rusande känslor så insåg jag förstås att det är jätteroligt att två potentiella arbetsgivare valt ut just mig i högen av studenter som ansökt om kontaktsamtal.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback