Jag. Är. Trött.

Jag är jättetrött och stressen står mig upp i halsen. Det är måndag, med andra ord. Jag har tre uppgifter som ska vara inne den här veckan, och nästa vecka är det dugga, seminarium och två inlämningsuppgifter till. Och så har jag föreläsning minst en gång om dagen. JAG ORKAR INTE!!!

Efter dagens föreläsning hade jag en tid hos terapeuten på studenthälsan. Vi pratade nästan bara om L. Det var jobbigt, men jag grät inte i alla fall. Nästa vecka ska vi prata om framtiden.


Kommentarer
Lillasyster

Stumpan, jag ska nog inte sova över någonting den här veckan? Då hinner du inte få något gjort ju och får ingen sömn heller :( Men vi kan ju ses ändå och kramas <3Förstår att det var svårt, men det var skönt att få ur dig det, väl?Framtid är bra, läs Paulo Coelho :)Puss o kram, Lillasyster

2010-11-29 @ 18:48:55
ANgelica

Vad är det du läser på universitetet? Hur klarar du av det? Jag hade tänkt börja plugga när jag kommer bort från SSS men vet inte hur det funkar riktigt, kan man få extrastöd eller något sådant??

2010-11-30 @ 07:03:23
URL: http://dagbokenochjag.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback