Vampyr

Jag är skittrött, men kan inte sova. Jag övervägde att ta en sömntablett nyss, men avstod - tillsvidare. Får se om jag tar någon senare. Det beror på hur länge jag står ut med att vara vaken.

Ångesten attackerar mig så jävligt på nätterna. Tankarna mal i huvudet och gör det omöjligt att somna, hur slutkörd jag än är.

Och så är det förstås skolan. Sommarkurserna. Jag vet att jag ligger över en månad före med uppgifterna - och ändå känner jag mig stressad. Som om jag inte gör tillräckligt. VG på alla deluppgifter hittills, men det spelar ingen roll. Kan alltid göra mer, bättre, grundligare. Blir aldrig riktigt nöjd.

Att sova känns som ett slöseri med tiden. Jag önskar nästan att jag vore vampyr. Inget blodtörstigt Dracula-monster, utan en civiliserad Twilight-vampyr. Vad mycket jag skulle hinna! Vad mycket jag skulle kunna plugga.

Fast å andra sidan...vad mycket ångest jag skulle hinna ha på nätterna. Nu övermannas jag av sömnen till slut - även om det kan ta jäkligt lång tid. Men om jag skulle vara vaken dygnet runt... Näe, usch! Tur att man är människa ändå.

Kommentarer
Lillasyster

Gumsan, ring till lillasyster när du inte kan sova <3 Du är ju jätteduktig och effektiv med kurserna och det är viktigt att sova. Kommer snart och hämtar dig, favvosyster :)

2010-07-02 @ 11:10:10

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback