Besked, beslut, befrielse

Jag upptäckte precis att jag blivit antagen till fem av de fristående kurser jag sökt till vårterminen. :D Det är 45 hp, det vill säga 150 % studietakt. Det känns så jäkla lockande att läsa allihop! Men jag vet inte... Jag har ju uppsatsen på heltid också, men jag vet inte om jag ska skriva den i vår eller skjuta upp den tills jag känner mig mer motiverad.

Decisions, decisions.

Nej, fan jag SKA läsa alla fristående kurserna! Och skjuta på uppsatsen. Vad är det att fundera över liksom? Jag sitter ju här och nästan studsar av lycka över att ha blivit antagen. Och tanken på att tillbringa våren med uppsatsen fyller mig bara med ångest. Så...flumkurser it is! :D

Kommentarer
Lillasyster

Snyggt Jane-citat där! HeheTycker verkligen att du ska satsa på flummeriet - fråga den som håller på med sånt hela dagarna ;) Uppsats kan man väl skriva lååångt senare? Har för mig att det funkar så iaf. Det är ju dumt att slänga ihop en uppsats om nånting "bara för att" - bättre att fundera på det och skriva längre fram :)

2010-12-09 @ 15:27:03

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback