Vinnarmotiveringen 🥰

Som ni kanske förstår hade jag liiite svårt att fokusera på och minnas allt som sades om mig när jag blev uppkallad på scenen under personaleventet i onsdags kväll, men nu har jag även fått alla fina ord i skrift... 
 
 
Malin är en person som inte bara tar sig an uppgifter med iver och engagemang, hon levererar alltid resultat av högsta kvalitet. Hennes inställning till uppdrag är enkel: ingen uppgift är för svår och allt går att lösa. När hon kom till oss under våren som en räddning tog hon sig omedelbart an bokslut och deklarationer med en imponerande kompetens och effektivitet 220 bokslut/deklarationer på några månader. Malin är verkligen ett färgglatt (I rätt färger) stjärnskott inom sitt område och har under bokslutssäsongen bevisat sig vara en pålitlig och kompetent medarbetare som enbart levererar kvalitet. Med sin breda och djupa kunskap har hon snabbt blivit en viktig resurs för vårt team, och vi är glada över att ha henne hos oss.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback