Vinnarmotiveringen đŸ„°

Som ni kanske förstÄr hade jag liiite svÄrt att fokusera pÄ och minnas allt som sades om mig nÀr jag blev uppkallad pÄ scenen under personaleventet i onsdags kvÀll, men nu har jag Àven fÄtt alla fina ord i skrift... 
 
 
Malin Àr en person som inte bara tar sig an uppgifter med iver och engagemang, hon levererar alltid resultat av högsta kvalitet. Hennes instÀllning till uppdrag Àr enkel: ingen uppgift Àr för svÄr och allt gÄr att lösa. NÀr hon kom till oss under vÄren som en rÀddning tog hon sig omedelbart an bokslut och deklarationer med en imponerande kompetens och effektivitet 220 bokslut/deklarationer pÄ nÄgra mÄnader. Malin Àr verkligen ett fÀrgglatt (I rÀtt fÀrger) stjÀrnskott inom sitt omrÄde och har under bokslutssÀsongen bevisat sig vara en pÄlitlig och kompetent medarbetare som enbart levererar kvalitet. Med sin breda och djupa kunskap har hon snabbt blivit en viktig resurs för vÄrt team, och vi Àr glada över att ha henne hos oss.

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback