Nu är det PRIDE!!! ❤️🧡💛💚💙💜

Woohoo! Det är den 15 maj 2023 - vilket innebär att årets East Pride drar igång idag. 😍🏳️‍🌈 En fantastiskt peppig och viktig vecka har nu inletts och jag är så glad och stolt över att vara en del av denna manifestation och kärleksfest. ❤️🧡💛💚💙💜 
 
Regnbågsflaggorna vajar stolt i staden och jag har ägnat kvällen åt att lyssna på en väldigt intressant föreläsning av Ulrika Westerlund om det motstånd som finns mot kvinnors och HBTQ-personers rättigheter, hur det tar sig uttryck och hänger ihop och hur vi kan göra motstånd mot skiten. Både deppigt och peppigt, men jävligt viktigt. Ironiskt nog kom jag hem efteråt och öppnade East Pride-mejlen och möttes av ett riktigt skolboksexempel på den typ av retorik som diskuterats under kvällen. Det känns både sorgligt och skrattretande. Jag har så svårt att förstå det hat som finns mot kärlek. Herregud, bara låt oss leva våra liv. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback